Logeren

Kleinschalig kindvriendelijk domein met 4 gîtes

Domaine le Cariol bestaat uit een prachtig Frans landhuis en 2 (geschakelde)huizen. Wij hebben 4 gîtes sfeervol ingericht, voorzien van alle gemakken, elk met een ruim privé terras. Het domein heeft super veel ruimte om te spelen, te relaxen en je kunt gebruik maken van een gedeeld zwembad (6 bij 12 meter)

La Fermette

4/5 personen + baby: woonkamer met houtkachel, volledig ingerichte keuken, badkamer met ruime douche, wastafel en toilet. Op de bovenverdieping 2 slaapkamers voorzien van comfortabele bedden: 1 x 2 persoonsbed, 3 x 1-persoons bedden en een ruim privé terras voor het huis.

L' Atelier

4 personen + baby: grote living met houtkachel en volledig ingerichte open keuken, badkamer met douche, 2 wastafels en toilet. 1 slaapkamer op de begaande grond (met 1 opstap) voorzien van comfortabele bedden: 2 x 1 persoons bed en 2 bedstedes op de open vide welke te bereiken zijn via een trap in de ouderslaapkamer. Een ruim privé terras aan de achterzijde van het huis.

La Métairie

4 personen + baby: woonkamer met houtkachel, open keuken (volledig ingericht). Op de bovenverdieping is een badkamer met een douche, ligbad, 2 wastafels, een toilet en een grote ruime slaapkamer voorzien van een 2 x 1 persoonsbedden en 2 ingebouwde stapelbedden. Aan de zijkant van het huis bevind zich een ruim privé terras.

La Foulerie

4 personen + baby: woonkamer (begaande grond met 1 opstap), volledig ingerichte keuken, badkamer met douche, wastafel en toilet. 2 slaapkamers (begaande grond met 1 opstap) voorzien van comfortabele bedden: 4 x 1 persoons bedden en een ruim privé terras aan de voorzijde van het huis.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top